torsdag 19. august 2010

Gårdsferie i Danmark

Min far har bosatt seg på bondegård i Danmark. Hvilket betyr at vår lille familie benytter sjansen og drar dit hver sommer :)


Min kjære danske stemor deler min hageinteresse og hennes beplantninger og hageideer er til stor inspirasjon for undertegnede. Nå har jo hun visse fordeler med både mildere klima og ikke minst mye større uteområde å boltre seg på.

Her er litt av det som frydet våre øyne under årets Danmarksferie :)
Noen blir aldri for gamle for leker, og dette gjelder min far som synes det er meget bra å bruke barnebarna son unnskyldning for noen av sine innkjøp.


En av de tingene jeg virkelig verdsetter med denne fine bondegården, er at det er så mye forskjellig å beskue. Alt fra bugnende blomsterkrukker og velduftende roser til en liten dam og til og med skog med kongler i mange varianter.


Katter hører selvfølgelig hjemme på en ordentlig bondegård!Olga, den beste jegeren av dem alle, fanget mange mus og til og med en muldvarp

I Danmark serveres god kaffe som kunne nytes i blomstrende omgivelser:)


Og når mørket senket seg, ble bålet tent.

4 kommentarer:

 1. Dyveke, jeg må bli en fan her hos deg. Jeg elsker hagen min også, og mulig jeg må stjele en eller 2 ideer fra deg.

  Forresten, praktfull bilder gallerier du har :)

  SvarSlett
 2. @wllian Denmark appears to be a very beautiful country to visit, as well as Norway! ^^

  SvarSlett
 3. abourbonforsilvia: Heisan og tusen takk for veldig hyggelig ord :) Hvis jeg kan bidra med hageideer, er jo det supert :D

  SvarSlett
 4. Willian: Thank you so much for commenting on my blog :) I can gladly recommend both Denmark and Norway as beautiful places to visit :)

  SvarSlett