torsdag 8. juli 2010

Hyttehagen ved ankomst

Familien vår har hytte i Sandnes. Som den hagegale i familien er uteområdene i all hovedsak blitt mitt ansvar. Ihvertfall de lettere oppgavene (husbonden tar seg av motorsagarbeidet og plenklippingen). Arbeidet med hyttehagen er forsåvidt en ganske stor og nesten uovekommelig oppgave, men samtidig veldig gøy. Jeg går aldri av veien for en spennende hageutfordring :) Det er en ganske stor tomt å ivareta og når vi ikke tar turen vestover mer en en til to ganger i året, er det veldig begrenset hva man rekker å gjøre.


I år, som tidligere år, ble vi møtt av en særdeles gjengrodd hage ved ankomst.Det er utrolig kjekt å ta den første hyttehagerunden og inspisere hva som har overlevd siden sist. Etter en del bomkjøp og triste planteskjebner, har jeg nå begynt å lære hva som ser ut til å overleve både vind og vær og enorme mengder ugress. Rhododendron er helt klart en vinner i hyttehagen vår.
4 kommentarer:

 1. Vakre hagen - Jeg elsker ørkenen:) Og tilgang til sjøen er fantastisk. Svømming?

  SvarSlett
 2. For ei nydelig tomt! Vakkert overgrodd vil jeg si!

  SvarSlett
 3. tornerosa: tusen takk :) Ja, den er litt sånn vill og vakker. Men ønsker innslag av orden også :)

  SvarSlett
 4. Detlef: Så hyggelig at du titter innom hagebloggen min :D Ja, det er deilig med strand og sjøliv :) Dessverre er det ikke akkurat badetemperaturer i sjøen. Selv om begge barna faktisk badet idag :)

  SvarSlett