onsdag 6. oktober 2010

Høstinnkjøp

Sist helg tok jeg turen til Olsens enke for å kjøpe blomsterløk. Mens husbonden ble hjemme og malte 5åringens rom lilla (mulig mammaen hadde en viss innvirkning på det faragevalget), tok jeg med meg jentene våre på hagesentershopping. Vi ble møtt av et meget godt utvalg blomsterløk og alle tre gikk amokk og plukket vilt og hemningsløst ut av hyllene og opp i handlevognen. Tilslutt greide vi å rive oss løs, og da var utvalget i handlevognen nesten like stort som i hyllene. Forhåpentligvis betyr det at mange flotte og fargerike blomster kommer opp av jorden til våren.



Vi oppdaget etterhvert også en papegøye som gjorde stor lykke hos barna. Og mens fuglen og jentene mine underholdt resten av butikken med nebbete lyder, så jeg et lite tre i uteseksjonen med de nydeligste rødorange sjatteringene i bladverket. Så den MÅTTE jeg bare ha.

 
Jeg overtalte jentene mine til å si ha det bra til pippipen og vi gikk for å hente mitt utvalgte tre. Da passerte vi seksjonen med lyng. Og jada, det ble et lite stopp her også, ikke så helt lite heller, for ved nærmere ettertanke kom jeg på mange steder lyngen ville pynte fint opp i hagen vår.

 
Vel hjemme, etter et ekstra is-stopp på bensinstasjon (Olsens enke hadde til vår store skuffelse sluttet issalget denne sesongen), ble nyinnkjøpene dumpet på terrassen og det er bare å innrømme at der står de ennå...


Jeg driver og lader opp og håper været snart innbyr til å få de 243 nyinnkjøpte blomsterløkene i jorden. Helst før den kommende helgen er over. 


1 kommentar:

  1. Vanskelig å la være å putte de i handlekorgen, ja! Jeg har foretatt løkinnkjøpene på nett, så da begrenser det seg litt =) Mye lekkert der....

    SvarSlett